Roulade med hjemmelavet jordbærsyltetøj

Roulade med hjemmelavet jordbærsyltetøj


1 stk


Hvis du har brug for en hurtig og nem kage, er en roulade sagen.

Den er velsmagende og luftig og kan gå fra noget simpelt til noget elegant ved at pynte med bær og flødeskum.


Ingredienser

3 æg

125 g sukker

1 tsk bagepulver

2 tsk vaniljepulver

125 g mel

Hjemmelavet jordbærsyltetøj (se opskriften under henkogning)


Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker sammen indtil luftigt.

Pisk mel, bagepulver samt vanilje gradvist i æggemassen.

Smør blandingen ud i et jævnt lag på en beklædt bageplade og bag ved 220 °C i 5 – 7 minutter.

Tag kagen ud. Drys sukker ovenpå kagen. Læg et stykke bagepapir ovenpå og derefter en bageplade på og vend. Træk derefter bagepapir af den varme kage.

Lad afkøl. Når kagen er lun (håndlun), smør et jævnt lag marmelade ud og rul kagen sammen.

Servér eksempelvis rouladen med friske jordbær og flødeskum.