Spinatvafler med røget laks og fynsk rygeostecreme

Spinatvafler med røget laks og fynsk rygeostecreme


4 personer


Spinatvafler er nemme at lave, men de er også sunde, da spinat er fyldt med jern.

Spis disse spinatvafler med røget laks og fynsk rygeostecreme som forret eller som frokost med en sprød og let salat til.


Ingredienser

Spinatvafler

150 g spinat

200 g hvedemel

1 tsk bagepulver

1 tsk salt

3 æg

3 dl letmælk

 

Rygeostecreme

220 g fynsk rygeost

3 spsk creme fraiche 18 %

Saft af ½ citron

½ tsk salt

½ tsk friskkværnet peber

1 nips knust chili

 

170 g røget laks


Fremgangsmåde

Spinatvafler:

Blend det hele sammen og lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter.

Kom smør på vaffeljernet og fordel dejen.

Steg dejen, indtil vaflerne er gyldne og gennembagte.

 

Rygeostecreme:

Bland alle ingredienser til ostecremen sammen.

Stil i køleskabet, indtil servering.

 

Servér spinatvafler med røget laks og fynsk rygeostecreme.