Fyldt mørbrad i svøb

Fyldt mørbrad i svøb


4 personer

Imponér dine gæster med denne fyldte mørbrad i svøb. Det er en lækker, saftig og smagfuld måde at tilberede kød på grillen.Servér med bagt kartoffel eller urter kartofler og grillede grøntsager. Vi anbefaler en god aioli til de grillede kartofler og grøntsager.


Ingredienser

200 g flødeost

3 spsk soltørrede tomater

Skal af 1 citron

1 spsk hakkede kapers

1 knips salt

1 mørbrad (ca. 500 g)

Frisk kværnet peber

85 g prosciutto crudo


Fremgangsmåde

Kom flødeost, soltørrede tomater, citronskal og kapers i en skål og bland sammen.

Puds kødet for sener.

Rulleudskær mørbraden, så du får et slag (så den bliver helt flad). Krydr med peber.

Læg prosciutto i et lag, så de overlapper hinanden. Læg mørbraden i midten og rul prosciutto rundt om mørbraden.

Bind snor omkring mørbraden for at holde alt på plads.

Krydr mørbrad med slat, peber, timian og rosmarin.

Kom mørbraden på grillen og steg den i ca. 30 minutter.