Spaghetti med hvidløg og chili

Spaghetti med hvidløg og chili

(spaghetti aglio, olio e pepperoncino)

4 personer

Denne napolitanske opskrift er en særligdeles god og velsmagende pastaret til trods for den simple tilberedning.

Den er ideel, når familien har travlt eller der ønskes noget hurtigt og lækkert.

Servér den med brød og en kraftig rødvin.


Ingredienser

500 g spaghetti

6 fede finthakkede hvidløg

1 frisk finthakkede rød chili

8 – 10 spsk olivenolie

1 – 2 tsk hakkede persille


Fremgangsmåde

Varm olivenolie op stille og roligt i en pande ved lav varme, mens du koger spaghetti i rigeligt saltet vand i 8 – 10 minutter, indtil de er al dente.

Tilsæt hvidløg og chili og varm stille og roligt, så de giver smag til olien. Må ikke brankes.

Tag spaghetti af varmen og dræn vandet fra.

Tilsæt spaghetti til panden med hvidløg og chili.

Vend det hele sammen.

Tilsæt persille og vend i retten.

Servér straks.