Kylling og baconsalat

Kylling og baconsalat


4 personer

Kylling og bacon salat er en lækker, klassisk og nem ret.

Den kan bruges som frokostret, forret eller som fyld i en sandwich.


Ingredienser

450 g kyllingefileter

1 tsk salt til kyllingen

200 g bacon i tern

150 g bacon i skiver

200 g snittede champignoner

1 tsk salt til champignonerne

1 tsk timian

Friskkværnet peber

 

Dressing

200 g mayonnaise

3 tsk sennep med honning

½ tsk salt

Friskkværnet peber

 

Pynt

En håndfuld ristede champignoner

Tomater

Agurkskiver


Fremgangsmåde

Kog kyllingen i vand med salt i 40 minutter.

Steg bacon i tern og steg bacon skiver. Tip: Læg bacon på køkkenpapir for at dryppe af.

Tag kylling op af vandet og lad den køle af.

Kom de snittede champignoner i en pande med olie sammen med timian og friskkværnet peber. Steg i et par minutter. Tilsæt salt og steg videre indtil gyldne.

Tag champignonerne fra varmen og læg til side for at køle af.

Bland mayonnaise og creme fraiche sammen.

Tilsæt sennep, salt og friskkværnet peber og rør rundt.

Tilsæt kylling, bacon i tern og champignoner og rør rundt.

Servér med brød.