Kylling og baconsalat
4 personer
Kylling og bacon salat er en lækker, klassisk og nem ret.
Den kan bruges som frokostret, forret eller som fyld i en sandwich.
450 g kyllingefileter
1 tsk salt til kyllingen
200 g bacon i tern
150 g bacon i skiver
200 g snittede champignoner
1 tsk salt til champignonerne
1 tsk timian
Friskkværnet peber
Dressing
200 g mayonnaise
3 tsk sennep med honning
½ tsk salt
Friskkværnet peber
Pynt
En håndfuld ristede champignoner
Tomater
Agurkskiver
Kog kyllingen i vand med salt i 40 minutter.
Steg bacon i tern og steg bacon skiver. Tip: Læg bacon på køkkenpapir for at dryppe af.
Tag kylling op af vandet og lad den køle af.
Kom de snittede champignoner i en pande med olie sammen med timian og friskkværnet peber. Steg i et par minutter. Tilsæt salt og steg videre indtil gyldne.
Tag champignonerne fra varmen og læg til side for at køle af.
Bland mayonnaise og creme fraiche sammen.
Tilsæt sennep, salt og friskkværnet peber og rør rundt.
Tilsæt kylling, bacon i tern og champignoner og rør rundt.
Servér med brød.