Luksus fiskefrikadeller med laks og remoulade

Luksus fiskefrikadeller med røget laks og remoulade


4 personer

Nyd en gang lækre luksus fiskefrikadeller med røget laks.

Servér de varme frikadeller med hjemmelavet remoulade og kogte kartofler til frokost eller til aftensmad.


Ingredienser

Fiskefrikadeller

350 g torskefars

350 g laksefars

200 g grofthakket røget laks

2 tsk bagepulver

Smør og rapsolie til stegning

 

Remoulade

330 g finthakkede pickles

150 g mayonaise

140 g creme fraiche

1 spsk sukker

1 tsk karry


Fremgangsmåde

Fiskefrikadeller:

Bland alle ingredienser i en skål.

Bland smør og olie i en pande.

Varm panden op og steg fiskefrikadeller ved jævn varme.

 

Remoulade:

Bland alle ingredienser i en skål.

Servér med de varme fiskefrikadeller.