Tagliatelle med pesto

Tagliatelle med pesto

(Tagliatelle al pesto)

4 personer

Denne opskrift er en klassisk italiensk opskrift, der er både velsmagende og nemt at lave.

Pesto er en klassisk italiensk sauce, som tit bliver kombineret med forskellige typer pasta.

Når du har prøvet en hjemmelavet udgave af pesto, kommer du aldrig til at købe den færdiglavede igen.


Ingredienser

Pesto

1 stor håndfuld basilikum

2 store håndfuld Rucola

3 spsk jordnødder

Salt

50 g parmesan

1 dl olivenolie

5 fede hvidløg

 

Pasta

600 g frisk tagliatelle


Fremgangsmåde

Pesto:

Kom alle ingredienser i en blender og blend det hele sammen.

 

Pasta:

Kog tagliatelle al dente i rigeligt, saltet, kogende vand i den angivne tid.

Dræn vandet fra.

Tip: Kom gryden med pasta over på den slukkede, men stadig varme kogeplade i få sekunder under omrøring, så den overskydende vand kan dampe fra.

 

Tilsæt pesto og vend det hele sammen.

Servér straks.