Tortellini i fløde med champignoner

Tortellini i fløde med champignoner (vegetar)

(Tortellini con panna e funghi)

4 personer

En klassisk italiensk pastaret, der er let og blød. Servér pastaen med en friskbagt focaccia med rosmarin. Duftene bringer italiensk stemning til bordet.


Ingredienser

500 g tortellini

2 finthakkede mellemstore løg

2 pressede fed hvidløg

500 g skiveskåret champignoner

500 ml 18 % madfløde

150 ml mælk

2 tsk timian

salt og peber

3 spsk revet parmesan eller efter smag


Fremgangsmåde

Sæt vand med salt over til pasta (For at gøre det helt rigtigt, skal pasta koges i rigeligt vand og vær godt saltet).

Steg champignoner, løg og hvidløg på en pande i olie. Tilsæt timian. Krydr med salt og peber.

Tilsæt madfløde og mælk og lad blandingen simre, indtil den bliver cremet.

Kog pastaen al dente.

Dræn pastaen. Tilsæt den til flødeblandingen og vend det forsigtigt rundt.

Tilsæt parmesan, vend og servér.