Ydelser

Baggrund


Jeg er uddannet konditor og har arbejdet mange år inden for faget.


Min interesse for mad har bredt sig til madlavning, hvor jeg har gennem årene læst om forskellige køkkener og teknikker og udviklet mig indenfor gastronomi.


Nu er jeg selvstændig madskribent, underviser, gastronomisk konsulent, projektudvikler og iværksætter.



YDELSER


Ud over at skrive til mitkoekkenogkonditori.dk, udfører jeg også opgaver inden for madlavning og mad.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på mail for at høre nærmere.

Kogebogsforfatter og madskribent

Jeg forfatter kogebøger og udvikler madopskrifter, som tilpasses bestemte målgrupper. 

Jeg kan også hyres som madskribent, hvor jeg skriver om mad og kulturer, livsstile, det historiske køkken samt andre gode og spændende mademner.

Ligeledes kan jeg også holde foredrag om ovenstående emner.

Kontakt mig for at høre nærmere.


Gastronomisk konsulent

Hvis du eller din virksomhed har brug for sparring i forhold til mad, kan jeg deltage i kulinarisk idéveksling.

Det kan f.eks. være i forbindelse med udvikling af menuer eller undervisning af medarbejdere.

Kursusudvikler og eventkoordinator

Jeg udvikler madkurser, workshops og events, der kan bruges som inspiration for private eller som gastronomisk team-building for virksomheder.

Jeg har arbejdet både med børn og voksne, så indholdet kan tilpasses målgruppen.

Jeg kan også deltage i organisering af madevents som koordinator eller projektudvikler.